6980145368 Έξω Παναγίτσα, 5ο χλμ Χαλκίδας - Ν. Αρτάκης, Χαλκίδα loukas.kotopoula@gmail.com
hero image


 

Λουκάς Καϊτατζής IKE
Επεξεργασία & Συντήρηση κρέατος - Φρέσκα κοτόπουλα - Κρέατα - Χαλκίδα


 

Η επιχείρηση "Λουκάς Καϊτατζής Ι.Κ.Ε." με έδρα την Έξω Παναγίτσα, 5ο χλμ Χαλκίδας - Ν. Αρτάκης στην Χαλκίδα, ασχολείται με την επεξεργασία και συντήρηση κρέατος, καθώς και με την πώληση χονδρικής και λιανικής. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν τις γευστικές προτιμήσεις της σύγχρονης οικογένειας.

Στην εποχή της γρήγορης και απασχολημένης ζωής, κατανοούμε την ανάγκη για γευστικά, οικονομικά και υγιεινά προϊόντα που θα μπορούν να απολαμβάνονται από όλη την οικογένεια. Γι' αυτό το λόγο, παράγουμε παρασκευάσματα με σπιτικές συνταγές, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία, ώστε να δημιουργούμε γεύσεις που θα ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η ποιότητα είναι η κύρια αξία μας, και γι' αυτό χρησιμοποιούμε μόνο επιλεγμένα κρέατα από τους καλύτερους παραγωγούς. Με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια της διαδικασίας, προσφέρουμε προϊόντα που είναι φρέσκα, νόστιμα και υγιεινά. Οι συνταγές μας είναι προσαρμοσμένες ώστε να εξυπηρετούν τις διατροφικές ανάγκες και τις προτιμήσεις της οικογένειας σας, ενώ παράλληλα διατηρούν την αυθεντική γεύση που έχετε αγαπήσει.

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων κρέατος, από φρέσκα κομμένα κρέατα μέχρι παρασκευάσματα και ειδικές κοπές. Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα χονδρικής και λιανικής πώλησης, για να καλύψουμε τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ιδιωτών.